O MENI

Hej. Vesela sem, da prebiraš ta blog. To je moj spletni kotiček, ki mi pomeni zelo veliko. Pomeni mi odklop od vsakdanjih obveznosti in to je predvsem kotiček, kjer sem lahko kreativna in delim svoje misli. Od malega rada dobro jem in tudi kuham in pečem. Za ustvarjanje v kuhinji sta me navdušili mama in babica.

Dobra hrana zame ne pomeni samo dobrega okusa. Ampak cel obred. Obožujem pripravo hrane, za kar imam najraje, da imam čas in lahko ustvarjam v miru. Obožujem, ko lahko kuham za družino in prijatelje. Ko se družimo ob gurmansko pripravljeni hrani in zraven popijemo kozarec ali dva 🙂 dobrega vina – to je zame nekaj najboljšega.

Ta blog sem pričela ustvarjati zaradi želje imeti na enem mestu zbrane vse recepte, ki jih pri nas radi kuhamo in jemo. To pomeni, da boste na blogu našli recepte pripravljene na moj način, prav tako pa tudi recepte drugih avtorjev, ki sem jih preizkusila (tukaj bom seveda označila avtorje) in so odlični.

Vesela sem, da tudi moj mož rad kuha in se mi velikokrat pridruži v kuhinji. Kuhati v dvoje je zakon. Najin vsakdan pa je še lepši zaradi najine čudovite hčerke, ki je najin ponos in veselje in se nama prav tako velikokrat pridruži v kuhinji.

Vesela bom, če se mi pridružiš in mi slediš tudi na moji Facebook strani in Instagramu.